© 2019 Copyright Britt Venbrucx

OVER MIJ

Opgegroeid in de zuidelijkste hoofdstad van het land ben ik van nature een Bourgondiër die houdt van lekker eten, heuvelachtige wandelroutes en gezellig samenzijn met de mensen waarvan ik houdt.
In 2016 getrouwd met een handige hubby en tegenwoordig mama van een peuterpuber. Vaak vind ik het leven heel uitdagend, maar misschien kan ik het iets makkelijker maken! 

 

Waar schrijf je over?

Ik blog over koken, bakken, mama zijn, duurzaamheid, DIY-projecten en meer... 

Elke dag probeerde ik alle ballen hoog te houden, maar dat kan uiteraard niet. Vaak werd ik daar gek van (want: faalangst), maar tegelijkertijd vroeg ik me af 'Kan dit niet makkelijker?'.

Zo begon mijn zoektocht naar eenvoudige recepten, slim je huishouden plannen en meer trucjes om je leven gewoon iets fijner te maken. Ik ben geen wijsheidsguru, maar als het mij helpt, dan misschien een ander ook. :)

Waarom een MINI-blog?

De mini-blog is ontstaan door familie en vrienden die vroegen naar recepten of heel enthousiast waren over een aantal huishoudelijke tips & tricks. En ik wil ze meer dan graag delen, so there you go!

Het is een MINI-blog omdat ik mezelf ken als creatieve, all-over-the-place, laten-we-dit-ook-nog-even-erbij-doen-type en het mag daarom geen 'moetje' worden. Vandaar de MINI-blog met alleen de meest essentiële posts! 

 

Mis je een onderwerp of zou je mij iets willen vragen? Schroom dan niet om me hieronder een berichtje te sturen! 

CONTACT